Publisert på godt.no! I dag har ICA skrevet en sak om mat som gjør deg glad, og inkludert oppskriften min på sjokoladedyppede druer. Det stemmer at denne superenkle snacksen kan… Les mer
Sitrus
Jeg elsker sitrusfrukt! Spesielt sitron (som jeg spiser hver eneste dag!) og blodappelsin. Dessverre er blodappelsinsesongen veldig kort og snart over, så spis det mens du kan. Denne påsken har… Les mer
Sunt påskegodt i Dagbladet
Foto: Studio Dryer Hensley I dag har Dagbladet delt noen oppskrifter fra boken min Kjernesunt som passer perfekt nå i påsken. Klikk deg inn på saken for å finne oppskrift… Les mer
Raw cashewkuler med aprikos og tranebær
Sponset produkt Ukas godt-oppskrift fra meg! Disse raw cashewkulene med aprikos og tranebær er et perfekt lite energitilskudd i farta eller på tur. Kulene smaker overraskende søtt og godt, og… Les mer
Glutenfrie pepperkaker
For en liten stund siden delte jeg et par bilder fra en sak jeg skrev for Brygg nummer 2. Nå har Brygg delt oppskriftene mine på nett. Tenkte å dele… Les mer
Glutenfri juleformkake
Ukas Godt-oppskrift fra meg er denne supersaftige juleformkaken, som er som en stor og myk pepperkake. Den er selvfølgelig glutenfri, og veldig enkel å gjøre laktosefri. Jeg brukte en glutenfri… Les mer
Sjokoladedruer
Dagens oppskrift på Godt – sjokoladedruer! Druer med sjokoladetrekk er både superenkelt og veldig godt. Det er bare å dyppe dine favorittdruer i en god og mørk sjokolade og vips… Les mer
Glutenfri bærformkake
I dag har jeg delt oppskriften på denne glutenfrie formkaken med rips og solbær på Godt. Det er mitt beste tips for å holde på sommerfølelsen bittelitt lenger. Jorbær-, morell-… Les mer
Energikuler
Siste oppskrift fra Godt denne sommeren. Disse kulene er perfekt når du trenger litt ekstra energi. De har vært min redning i mange tilfeller når det går lenge mellom hvert… Les mer
Jordbærpai
Sjekk ut oppskriften min på glutenfri jordbærpai på Godt i dag. Den er ikke laktosefri denne gangen, men jeg laget i tillegg en liten pai som jeg fylte med Rørosrømme… Les mer
Påskegodteri
Denne påska er min første med matrestriksjoner, så derfor har jeg laget mitt eget påskeegg i år for å kunne spise godteri som de andre på hytta. Sjokolade har jeg… Les mer
VAFFELENS DAG
I dag er det vaffelens dag, og det har virkelig tatt av med vaffelbilder på instagram det siste døgnet. Vi har visst vaffelens dag for å markere overgangen mellom vinter… Les mer
Bounty
For en liten stund siden skrev jeg om hvordan man kan lage fantastisk hjemmelaget rå sjokolade, og jeg lovet å dele en bounty-oppskrift. Denne kokossjokoladen er så utrolig god, og… Les mer
Verdens pannekakedag
I dag er det verdens pannekakedag, og i den anledning tenkte jeg å samle alle mine beste pannekakeoppskrifter. Bildet over er noen superdigge pærepannekaker med chevre, honninig og timian. Ikke… Les mer
Hjemmelaget sjokolade
Etter at jeg fikk matintoleranser inngikk jeg et samarbeid med fantastiske Økosjokolade for å teste ut litt forskjellig hjemmelaget sjokolade. Med allergier trenger man full kontroll på ingrediensene, og som… Les mer
Enda bedre brownie
På Restaurant Day serverte vi den allerede berømte brownien min. Siden jeg har et samarbeid på gang med økosjolade og de var tomme for vanlig kakaopulver som jeg har brukt… Les mer
Sitrus
Sitrus, noe av det aller beste som finnes! Og spesielt nå som det er høysesong. Her er en blanding av deilig søte blodappelsiner fra Sicilia og Meyersitroner skåret i skiver.… Les mer
Brownie
I det siste har jeg eksperimentert litt med forskjellig brownieoppskrifter. Har laget browniekjeks med søtpotet, avokado og bønner i steden for mel. Skal oppdatere dere etterhvert altså. Så kom jeg… Les mer
Bananis
Dette er den enkleste oppskriften du noen gang kommer til å lese. Den har nemlig bare en hovedingrediens; banan. Bananen må være skikkelig moden for at isen skal bli god… Les mer
Julesnop
Denne førjulstida har selvkontrollen min virkelig fått kjørt seg mens jeg har laget fem forskjellige typer fløtekaramell, sjokoladetrøfler, fudge, marshmallows, forskjellig temperert sjokolade og ikke minst bakt julebakst på TV.… Les mer