Rødbetbrownie

Foto: Anne Valeur Endelig helg! Det tenkte jeg måtte feires med en oppskrift fra kokeboken min Julies grønne kjøkken. Boken er jo en hyllest til grønnsakene, og handler om å… Les mer

Fikenkuler med pistasj

Jeg har laget utallige energikuler (eller bliss balls som det ofte kalles) med daddel opp gjennom tidene, men aldri før med tørket fiken. Fiken er ikke like søtt som daddel,… Les mer

Grillet fruktsalat

Foto: Anne Valeur Sommerens beste dessert har for meg alltid vært frukt og bær. Denne grillede fruktsalaten laget jeg på et event tidligere i sommer, på sommerfesten til Cathrine Hammel.… Les mer

Sitruskake med rom og mynte

Jeg glemte helt å dele forrige ukes godt-oppskrift på bloggen. Denne kaken laget jeg på feriekjøkkenet jeg hadde i København (som jeg skal blogge mer om senere). Alltid gøy å… Les mer

Raw sjokoladeostekake

Denne kaken inneholder ikke gluten, melkeprodukter eller raffinert sukker. Kaken er raw, det vil si at den ikke er varmebehandlet. Ingen koking eller steking involvert. Den består hovedsaklig av nøtter,… Les mer

Fruktsalat

Jeg elsker frukt og bær. Tror jeg kunne levd av det hele sommeren. Nå er straks de norske jordbærene og morellene på vei også, og som jeg gleder meg! I… Les mer

Chiapudding med mango og pasjonsfrukt

  Denne puddingen laget med superfrøet chia er et sunnere dessertalternativ. Chiafrø har et høyt innhold av essensielle fettsyrer, proteiner, antioksidanter, vitaminer og mineraler. Frøene absorberer 12 ganger sin egen… Les mer