Foto: Anne Valeur Etter å ha sjekket inn på D’Angleterre og spist lunsj på Marchal forrige mandag måtte vi ut i Københavnsommeren. Vi dro såklart til vinbaren Ved Stranden 10,… Les mer
Happolati
Vin, mat og sommer i København
Parkteateret + Chikus catering
I dag har Parkteateret også begynt å selge salatene til Chikus catering. Og grønne smoothie! Sitter faktisk på Parkteateret nå og spionerer på de som spiser maten vår. Gjett om… Les mer
Den gamle skobutikken + Chikus catering
Nå har salatene våre vært i salg hos Den gamle skobutikken i to uker. Det er så gøy å høre at dere går inn og etterspør Chiku-salater. Blir nesten litt… Les mer
En ny æra
Imorgen, mandag, starter en ny æra for firmaet mitt Chikus catering. Vi skal nemlig begynne å levere salater til flere utsalgssteder. Så for første gang blir det mulig for privatpersoner… Les mer
Sentralen Restaurant
Imorgen, på selveste kvinnedagen, åpner Oslos nye storslåtte kulturhus – Sentralen. I tillegg til å huse mange kulturelle instutisjoner blir det restaurant, kafé og to barer der. Det er teamet… Les mer
Ellitsgaard & Måltid
Sponsede produkter Like før jul måtte jeg reise hjem til Kristiansand en ekstra gang. Den beste restauranten i hele byen, og en av de beste i hele Norge, la nemlig… Les mer
Sydvestjyllands delikatesser
Pressetur, sponset opphold Foto: Anne Valeur Jeg får bare aldri nok av Danmark. I dag reiser jeg til København for litt ekte ferie, men disse bildene er fra en pressetur… Les mer
Svinepels pop up
Deler av måltidet er sponset Svinepels ble startet av Magnus Støre og Even Rømo. De er som meg ikke utdannet innen mat, og har startet med cateringdrift. Svinepels har et… Les mer
Ny barmeny på Smalhans
Inneholder sponsede produkter På søndag var jeg så heldig å bli invitert til Smalhans for å teste den nye barmenyen de nylig har lansert. Smalhans er en av mine absolutte… Les mer
Øyamat del 2
Denne uka er jeg på Øyafestivalen for å teste mattilbudet deres, og da spesielt vegetarrettene. Øyafestivalen satser hardt på å ha et godt vegetartilbud, og anbefaler faktisk gjestene sine å… Les mer
Øyamat del 1
Produktomtale I går dro jeg på Øya for å teste mattilbudet deres, og da spesielt vegetarmaten. Jeg tok med meg fotograf Anne Valeur og bloggekameraet mitt (som overfører bilder direkte… Les mer
Ylajali for andre gang
Oi, nå har det vært stille på bloggen en stund. jeg hadde en ekstrem hektisk uke med mye jobbing hvor mail og blogg ble totalt nedprioritert. Heldigvis ble uken avsluttet… Les mer
HIMKOK
I dag var jeg på soft opening av HIMKOK, en slags bar/utested/destilleri/barbersjappe og mye mer. Du vet når du ikke aner hva du går til og blir helt totalt satt… Les mer
Favorittrestauranter i Oslo
Jeg elsker å spise ute, og gjør det ganske ofte. Nå er jeg heldigvis ikke på like streng diett som jeg var på for et års tid siden, men også… Les mer
Lørdagslunsj på Le Benjamin
Forrige lørdag spiste vi lunsj på en av mine favorittrestauranter i Oslo, nemlig Le Benjamin. En koselig, liten fransk restaurant nederst på løkka. Middag her er fantastisk bra og prisen… Les mer
A taste of GREAT Britain
Denne uken inviterte den britiske ambassaden til en smak av hva Storbritannia har å by på. Jeg tok med meg fotografen min Anne Valeur og så smakte vi oss gjennom… Les mer
Stjerne til Frederikshøj!
For nøyaktig en uke siden var jeg på en dagstur til Aarhus med Visit Denmark for å blant annet spise på restaurant Frederikshøj, drevet at Wassim Hallal. Jeg ante ikke… Les mer
Københavntips: Amass
Nyttårsgjengen. Alle var egentlig glade altså. På nyttårsaften spiste vi på Amass, en helt fantastisk restaurant litt utenfor København sentrum. Vi fikk et langbord rett under den – etter min… Les mer