• Kjøp kokebøkene mine
  • Kontakt
  • Om meg
  • (Personvernerklæring)
  • Facebook
  • Pinterest
  • Instagram
  • Email
  • (Personvernerklæring)

Julies Matblogg

  • Forside
  • Mat & drikke
  • Reise
  • Anbefalinger
  • Om meg
  • Kokebøker
  • Kjøp kokebøkene mine
  • Kontakt
  • Om meg
  • (Personvernerklæring)
  • Facebook
  • Pinterest
  • Instagram
  • Email
  • (Personvernerklæring)

Halloumi og gresk salat

25. juli 2016
halloumi, gresk salat, foto: anne valeur, julies grønne kjøkken
Se oppskriften

Kyllingsalat med jordbær og parmesandressing

28. juni 2016
Se oppskriften

Hvit asparges

25. juni 2016
Se oppskriften

Potetsalat med røkt makrell

21. juni 2016
Se oppskriften

Kremet brokkolisalat

17. juni 2016
Se oppskriften

Potetsalat med friterte kapers

12. juni 2016
Se oppskriften

Gresk salat med halloumi

31. mai 2016
Se oppskriften

Sommerpasta med krabbe

27. mai 2016
sommerpasta krabbe
Se oppskriften

Ferske sommerruller

24. mai 2016

Ferske sommerruller er perfekt lett sommermat. De er i motsetning til vårruller ikke frityrstekte. Det som er så fint med denne oppskriften er at du kan bruke dine favorittgrønnsaker. Jeg… Les mer

Del dette:

  • Klikk for å dele på Facebook(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på Pinterest(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å sende dette med e-post til en venn(åpnes i en ny fane)

Asiatisk risnudelsalat med reker

10. mai 2016
Se oppskriften

Tomat og asparges

2. mai 2016

Denne sesongen! Endelig er aspargesen i butikk. Ikke den norske foreløpig da, men håper den er rundt hjørnet snart den også. Selv om det kanskje ikke føles helt som vår… Les mer

Del dette:

  • Klikk for å dele på Facebook(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på Pinterest(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å sende dette med e-post til en venn(åpnes i en ny fane)

Risbolle med laks, avokado og mango

27. april 2016

Denne oppskriften, som ble publisert på godt.no i dag, er en litt fornyet utgave av den populære lunsjbollen med teriyakilaks fra forrige måned. Har lagt til mango, forenklet fremgangsmåten og… Les mer

Del dette:

  • Klikk for å dele på Facebook(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på Pinterest(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å sende dette med e-post til en venn(åpnes i en ny fane)

Lunsjbolle med teriyakilaks

6. mars 2016

Jeg har begynt med hjemmekontor igjen, og en av de største fordelene (foruten å spare masse penger) er lunsjene. Denne lunsjbollen med ris, grønnsaker og teriyakilaks laget jeg fordi jeg… Les mer

Del dette:

  • Klikk for å dele på Facebook(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på Pinterest(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å sende dette med e-post til en venn(åpnes i en ny fane)

Quinoa-tabbouleh fra Julies grønne kjøkken

8. februar 2016

Foto: Anne Valeur Dette er en litt sunnere variant av den klassiske tabbouleh som gjerne lages av couscous eller bulgur. Denne varianten er frisk og enkel, og passer bra som… Les mer

Del dette:

  • Klikk for å dele på Facebook(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på Pinterest(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å sende dette med e-post til en venn(åpnes i en ny fane)

Frisk sitrussalat med avokado

2. februar 2016

Sitrussesongen er på topp, og blodappelsinene er spesielt gode nå. Blodappelsin, eller rød appelsin, er litt bitrere og mer smaksrike enn vanlige appelsiner. Det passer perfekt sammen med med avokado… Les mer

Del dette:

  • Klikk for å dele på Facebook(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på Pinterest(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å sende dette med e-post til en venn(åpnes i en ny fane)

Quinoa med urter og aprikos

22. januar 2016

Jeg serverte denne quinoaen ved siden av marokkansk chili con carne, men det er jo godt tilbehør til så utrolig mye annet også. Dessuten synes jeg at denne smarte fremgangsmåten… Les mer

Del dette:

  • Klikk for å dele på Facebook(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på Pinterest(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å sende dette med e-post til en venn(åpnes i en ny fane)

Bibimbap

11. januar 2016
Se oppskriften

Sopptaco i rødkålblader

3. januar 2016

Inneholder egenreklame Foto: Anne Valeur Hei januar og hverdagen. Her kommer enda en oppskrift fra boken min, Julies grønne kjøkken. Denne sopptacoen med bønner og søtpotet synes jeg passer perfekt… Les mer

Del dette:

  • Klikk for å dele på Facebook(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på Pinterest(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å sende dette med e-post til en venn(åpnes i en ny fane)

To lette julesalater fra Julies grønne kjøkken

15. desember 2015

Foto: Anne Valeur Siste innspurt før jul! Jeg blir like sjokkert hvert år over hvor plutselig jula er her. I år har jeg valgt å ta det veldig med ro… Les mer

Del dette:

  • Klikk for å dele på Facebook(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på Pinterest(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å sende dette med e-post til en venn(åpnes i en ny fane)

Bakt flaskegresskar

30. oktober 2015

Foto: Anne Valeur Denne enkle oppskriften passer perfekt nå i gresskarsesongen. Den passer godt som lunsj for to, eller ved siden av en stor og god salat til middag. Eller… Les mer

Del dette:

  • Klikk for å dele på Facebook(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på Pinterest(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å sende dette med e-post til en venn(åpnes i en ny fane)
Eldre innlegg
Nyere innlegg
  • Facebook
  • Pinterest
  • Instagram
  • Email
  • (Personvernerklæring)
  • © Chikus 2018
Til toppen
loading Avbryt
E-post ble ikke sendt - Sjekk dine e-postadresser!
E-postsjekk mislyktes, vennligst prøv igjen
Beklager, ditt nettsted kan ikke dele innlegg via e-post.