Pizza med blomkålbunn

Foto: Anne Valeur – Styling: Line Dammen Denne oppskriften er min absolutte favorittoppskrift fra den nye kokeboken min, Julies grønne kjøkken. Boken kommer for salg 1. september, men kan forhåndsbestilles allerede… Les mer

Cæsarsalat med grønnkål

En cæsarsalat lages opprinnelig med romanosalat, men denne varianten med grønnkål er både sunnere og mer mettende. Opprinnelig er det egentlig ikke kylling i en cæsarsalat, men for å gjøre… Les mer

Fylt aubergine

Ifølge instagrambildet jeg la ut i går kveld er det tydeligvis populært med kjøttfrie middagsretter. Det er ikke ofte jeg får så mange likes så raskt på et bilde. Så… Les mer

Gyoza

Gyoza er den japanske varianten av dumplings. Gyoza fylles med kvernet kjøtt og grønnsaker, og blir både pannestekt og dampet i motsetning til vanlige dumplings som bare blir dampet. Dette… Les mer

Grønn potetsalat

Denne uken har jeg laget to friske potetsalater for Godt.no, en grønn og en rød. Jeg har mange varianter av grønn potetsalat, men dette er favoritten. Med en kremete sennepsdressing… Les mer

Rød potetsalat

Denne uken har jeg laget to friske potetsalater for Godt.no, en grønn og en rød. Den røde potetsalaten passer utrolig god sammen med svinekjøtt. Bytter du ut dill med fersk… Les mer

Asparges og mozzarella

Endelig aspargessesong! Jeg passer på å bruke asparges ofte i løpet av den korte sesongen. Ofte blir den kokt eller dampet som tilbehør til mat, men aller best er den… Les mer

Asparges og egg

Denne digge salaten laget jeg til lunsj i forrige uke, dagen etter at jeg spiste denne shiitake-salaten. Den inneholder noen av de samme elementene, men den er likevel veldig annerledes.… Les mer