Nøttebrød

Etter at jeg kuttet ut gluten for to år siden har jeg egentlig gitt opp å spise brød. Det er så komplisert å bake med glutenfritt mel. De meltypene som… Les mer

Gyoza

Gyoza er den japanske varianten av dumplings. Gyoza fylles med kvernet kjøtt og grønnsaker, og blir både pannestekt og dampet i motsetning til vanlige dumplings som bare blir dampet. Dette… Les mer

Grønn potetsalat

Denne uken har jeg laget to friske potetsalater for Godt.no, en grønn og en rød. Jeg har mange varianter av grønn potetsalat, men dette er favoritten. Med en kremete sennepsdressing… Les mer

Rød potetsalat

Denne uken har jeg laget to friske potetsalater for Godt.no, en grønn og en rød. Den røde potetsalaten passer utrolig god sammen med svinekjøtt. Bytter du ut dill med fersk… Les mer

Varmrøkt lakserøre

Denne oppskriften begynner med en litt flau innrømmelse. I det siste har jeg nemlig vært helt avhengig av et ferdiglaget Stabburet-pålegg med varmrøkt laks. Jeg har spist kanskje 30 slike… Les mer

Sjokoladedruer på ica.no

Publisert på godt.no! I dag har ICA skrevet en sak om mat som gjør deg glad, og inkludert oppskriften min på sjokoladedyppede druer. Det stemmer at denne superenkle snacksen kan… Les mer

Grønnkålkimchi

Kimchi er Koreas nasjonalrett, og består hovedsaklig av fermentert kinakål, hvitløk og chili. Men det finnes utallige varianter, og her har jeg laget en full av grønnsaker og smak. Ønsker… Les mer

Pistasjsmør

Pistasjnøtten er årets nøtt, og den burde brukes oftere! Både på frokosten, i salat og som pålegg. Denne oppskriften på pistasjpålegg, eller pistasjsmør som det gjerne heter, er et enkelt… Les mer

Salsa

Sponset produkt! Her kommer en aldri så liten matblogginnrømmelse – jeg hater å kutte opp ting. Å lage salsa for eksempel er noe av det kjedeligste jeg vet. Men så… Les mer

Tortilla

Sponsede produkter! Endelig får man kjøpt ekte meksikanske produkter i Oslo! Jeg har drevet og kjøpt masa harina på nett for å lage egne maistortilla tidligere, men nå har faktisk… Les mer

Grønnkålchips

Grønnkålchips! Så enkelt, sunt og så godt. Grønnkålchips: -1 pakke grønnkål -3 ss extra virgin olivenolje -litt salt og pepper Andre smakstilsetninger: chili, sitron, paprikapulver, parmesan eller næringsgjær for ostesmak,… Les mer

Glutenfrie knekkebrød

Jeg tenkte det var på tide med noen flere glutenfrie oppskrifter her på denne matbloggen. Og i dag har jeg publisert en oppskrift på glutenfrie knekkebrød på Godt.no. Legger den… Les mer

Energikuler

Siste oppskrift fra Godt denne sommeren. Disse kulene er perfekt når du trenger litt ekstra energi. De har vært min redning i mange tilfeller når det går lenge mellom hvert… Les mer

Østers på grillen

For en liten stund siden var jeg på tur til Limfjorden med Visit Denmark. Se mer fra turen her. Vi var blant annet på østerssafari og sanket og tilberedte våre… Les mer

Råkostsalat

Nå som det er sommer og mange griller tenkte jeg å dele oppskriften på denne råkostsalaten som passer perfekt til grillmat. Den passer også godt til det meste annet eller… Les mer

Hvit asparges

Asparges er endelig i sesong, og jeg jubler når jeg ser den første norske aspargesen i butikken. Det selges mye mer grønn enn hvit asparges, og det har kanskje noe… Les mer