Etter at jeg kuttet ut gluten for to år siden har jeg egentlig gitt opp å spise brød. Det er så komplisert å bake med glutenfritt mel. De meltypene som… Les mer
Gyoza
Gyoza er den japanske varianten av dumplings. Gyoza fylles med kvernet kjøtt og grønnsaker, og blir både pannestekt og dampet i motsetning til vanlige dumplings som bare blir dampet. Dette… Les mer
Grønn potetsalat
Denne uken har jeg laget to friske potetsalater for Godt.no, en grønn og en rød. Jeg har mange varianter av grønn potetsalat, men dette er favoritten. Med en kremete sennepsdressing… Les mer
Rød potetsalat
Denne uken har jeg laget to friske potetsalater for Godt.no, en grønn og en rød. Den røde potetsalaten passer utrolig god sammen med svinekjøtt. Bytter du ut dill med fersk… Les mer
Varmrøkt lakserøre
Denne oppskriften begynner med en litt flau innrømmelse. I det siste har jeg nemlig vært helt avhengig av et ferdiglaget Stabburet-pålegg med varmrøkt laks. Jeg har spist kanskje 30 slike… Les mer
Sjokoladedruer på ica.no
Publisert på godt.no! I dag har ICA skrevet en sak om mat som gjør deg glad, og inkludert oppskriften min på sjokoladedyppede druer. Det stemmer at denne superenkle snacksen kan… Les mer
Grønnkålkimchi
Kimchi er Koreas nasjonalrett, og består hovedsaklig av fermentert kinakål, hvitløk og chili. Men det finnes utallige varianter, og her har jeg laget en full av grønnsaker og smak. Ønsker… Les mer
Pistasjsmør
Pistasjnøtten er årets nøtt, og den burde brukes oftere! Både på frokosten, i salat og som pålegg. Denne oppskriften på pistasjpålegg, eller pistasjsmør som det gjerne heter, er et enkelt… Les mer
Perfekt tilbehør: spicy kikerter
Disse kikertene er så utrolig gode! De passer perfekt som topping på supper eller bare som snacks. Jeg lover, de er avhengighetsskapende så lag gjerne en dobbel porsjon. Spicy kikerter… Les mer
Slik lager du næringsrik kraft
Jeg har skrevet litt om kraft tidligere, men nå har jeg skrevet om det for Godt.no og da tenkte jeg det var på tide å dele en ny og oppdatert… Les mer
Raw cashewkuler med aprikos og tranebær
Sponset produkt Ukas godt-oppskrift fra meg! Disse raw cashewkulene med aprikos og tranebær er et perfekt lite energitilskudd i farta eller på tur. Kulene smaker overraskende søtt og godt, og… Les mer
Godfisk: sprøstekte skreitunger og grønnkålsnacks
Reklame Forrige helg gjorde jeg en veldig morsom jobb for Godfisk. Skreisesongen har nettopp startet, og jeg har laget fire oppskrifter med denne fantastiske fisken som jeg skal dele med… Les mer
Salsa
Sponset produkt! Her kommer en aldri så liten matblogginnrømmelse – jeg hater å kutte opp ting. Å lage salsa for eksempel er noe av det kjedeligste jeg vet. Men så… Les mer
Tortilla
Sponsede produkter! Endelig får man kjøpt ekte meksikanske produkter i Oslo! Jeg har drevet og kjøpt masa harina på nett for å lage egne maistortilla tidligere, men nå har faktisk… Les mer
Grønnkålchips
Grønnkålchips! Så enkelt, sunt og så godt. Grønnkålchips: -1 pakke grønnkål -3 ss extra virgin olivenolje -litt salt og pepper Andre smakstilsetninger: chili, sitron, paprikapulver, parmesan eller næringsgjær for ostesmak,… Les mer
Glutenfrie knekkebrød
Jeg tenkte det var på tide med noen flere glutenfrie oppskrifter her på denne matbloggen. Og i dag har jeg publisert en oppskrift på glutenfrie knekkebrød på Godt.no. Legger den… Les mer
Energikuler
Siste oppskrift fra Godt denne sommeren. Disse kulene er perfekt når du trenger litt ekstra energi. De har vært min redning i mange tilfeller når det går lenge mellom hvert… Les mer
Østers på grillen
For en liten stund siden var jeg på tur til Limfjorden med Visit Denmark. Se mer fra turen her. Vi var blant annet på østerssafari og sanket og tilberedte våre… Les mer
Råkostsalat
Nå som det er sommer og mange griller tenkte jeg å dele oppskriften på denne råkostsalaten som passer perfekt til grillmat. Den passer også godt til det meste annet eller… Les mer
Hvit asparges
Asparges er endelig i sesong, og jeg jubler når jeg ser den første norske aspargesen i butikken. Det selges mye mer grønn enn hvit asparges, og det har kanskje noe… Les mer