Foto: Anne Valeur Hei hå, jeg lever veldig late sommerdager for tiden. Dette blogges fra en fluktstol i den fineste kolonihagen på Sogn. Siden jeg bare later meg har jeg… Les mer
Pizza med blomkålbunn
Foto: Anne Valeur – Styling: Line Dammen Denne oppskriften er min absolutte favorittoppskrift fra den nye kokeboken min, Julies grønne kjøkken. Boken kommer for salg 1. september, men kan forhåndsbestilles allerede… Les mer
Grillspyd med halloumi og vannmelon
Noe av det beste man kan grille kan i sommer er grønnsaker og frukt! Et godt alternativ til kjøtt på grillen er grillosten halloumi, en kypriotisk ost laget på fåre-… Les mer
Perfekt grilltilbehør: kikertsalat
Jeg tenkte jeg skulle dele oppskriften på en av rettene jeg laget til lørdagens bryllupscatering. Jeg laget mange forskjellige tapasretter, og en av salatene var denne kikertsalaten. Perfekt sidesalat til… Les mer
Grønn salat med jordbær og avokado
Denne grønne salaten med jordbær og avokado passer perfekt som den er som et lett sommermåltid, eller du kan for eksempel tilsette litt kikerter, røkelaks eller spekeskinke for ekstra protein.… Les mer
Fylt aubergine
Ifølge instagrambildet jeg la ut i går kveld er det tydeligvis populært med kjøttfrie middagsretter. Det er ikke ofte jeg får så mange likes så raskt på et bilde. Så… Les mer
Smakebit fra den nye boken min: Kald avokadosuppe
Foto: Anne Valeur Første ekte sniktitt fra den nye boken min! Denne helgen publiserte nemlig KK spis en artikkel om sommersupper, og da har de med min aller beste sommersuppe… Les mer
Grønn potetsalat
Denne uken har jeg laget to friske potetsalater for Godt.no, en grønn og en rød. Jeg har mange varianter av grønn potetsalat, men dette er favoritten. Med en kremete sennepsdressing… Les mer
Rød potetsalat
Denne uken har jeg laget to friske potetsalater for Godt.no, en grønn og en rød. Den røde potetsalaten passer utrolig god sammen med svinekjøtt. Bytter du ut dill med fersk… Les mer
Asparges og egg
Denne digge salaten laget jeg til lunsj i forrige uke, dagen etter at jeg spiste denne shiitake-salaten. Den inneholder noen av de samme elementene, men den er likevel veldig annerledes.… Les mer
Shiitake
Shiitakesopp er noe av det beste jeg vet. Dessverre er den ikke SÅ lett å få tak i, selv om det er den mest populære soppen etter sjampinjong. Når jeg… Les mer
Grønnkålkimchi
Kimchi er Koreas nasjonalrett, og består hovedsaklig av fermentert kinakål, hvitløk og chili. Men det finnes utallige varianter, og her har jeg laget en full av grønnsaker og smak. Ønsker… Les mer
Frokostegg med grønnkål
Jeg har delt en ny oppskrift med Lev med diabetes. Denne gangen er det en av mine favorittfrokoster, som passer perfekt nå i påsken. Mitt beste tips for raske, enkle… Les mer
Fargerik couscous (med glutenfrie alternativer!)
Ukens oppskrift fra meg på Godt er en oppskrift på couscous med masse godsaker i. vanligvis deler jeg bare de glutenfrie oppskriftene her på bloggen, men denne er så enkel… Les mer
Sniktitt fra boken: squashlapper
Foto: Studio Dreyer Hensley Her kommer enda en liten sniktitt fra boken min Kjernesunt. Dette innlegget har jeg forhåndsinnstilt, for nå er jeg på til Thailand for å lære mer… Les mer
Sniktitt fra boken: quinoasalat med brokkoli, pære, fennikel og reddik
Foto: Studio Dreyer Hensley På tide med en liten sniktitt fra boken før den kommer for salg i neste uke. Dette er en av mine favorittsalater. Kombinasjonen av knasende sprø… Les mer
Fargerik vintersalat
Enda en av mine hverdagslunsjer. Denne gangen en med grønnkål, brokkoli, søtpotet, kikerter, feta og tahinidressing. Veldig enkelt, mettende og godt. Du trenger: -1/2 søtpotet -1/2 sitron -Chili, salt og… Les mer
Grønnsakslapskaus med quinoa
Nå på nyåret er det deilig med noen litt lettere og sunnere retter. Det betyr ikke at man ikke skal kose seg, så dette er en skikkelig kosegryte proppet full… Les mer
Auberginesuppe med spicy kikerter
Jeg lovet jo et par sunne og enkle oppskrifter før jul, så her kommer oppskriften på enda en suppe. Det er omtrent det eneste jeg har laget i det siste.… Les mer