Inneholder sponsede produkter Høst er synonymt med fargerike rotgrønnsaker. Denne enkle middagen med honningglaserte rotgrønnsaker, aspargesbønner og kyllinglår er super både til hverdag og fest. Du kan bruke de rotgrønnsakene… Les mer
Squashpasta med kjøttboller og tomatsaus
Inneholder annonselenker Denne ukas oppskrift på Godt.no fra meg er en «klassisk» saghetti med tomatsaus og kjøttoller, bare at jeg har byttet ut vanlig spagetti med squashspiraler. Spiralene har jeg… Les mer
Grønn potetsalat med varmrøkt laks
Denne friske, grønne potetsalaten med varmrøkt laks er et perfekt lett sensommermåltid. Denne salaten er serverer jeg ofte til cateringkunder og har fått veldig god tilbakemelding på den. Får du… Les mer
Kveiteceviche med pasjonsfruktsalsa
Ceviche er en allsidig søramerikansk rett hvor man tilbereder rå sjømat i en syrlig lake til det blir “kokt”. Det som skjer er at proteinen koagulerer i kontakt med syren… Les mer
Laksetaco fra Kjernesunt
Foto: Studio Dreyer Hensley Bok365 har skrevet litt om boken min Kjernesunt og delt en av mine favorittoppskrifter – laksetaco i salatblader. Hopp over dit for å finne oppskriften og… Les mer
Gyoza
Gyoza er den japanske varianten av dumplings. Gyoza fylles med kvernet kjøtt og grønnsaker, og blir både pannestekt og dampet i motsetning til vanlige dumplings som bare blir dampet. Dette… Les mer
Enkel kveitemiddag
Her for leden fikk vi lyst på fisk og gikk for det ferskeste i fiskedisken. Da ble det tilfeldigvis noen store, feite kveiteskiver som ble trukket sammen med laurbærblader og… Les mer
Glutenfri pasta med røkelaks og brokkoli
I går skrev jeg om min nye pastamaskin fra Philips, som lar deg lage hjemmelaget, fersk pasta på bare 15 minutter! Ta en titt her for å se hvordan pastamaskinen… Les mer
Grønne tunfiskekaker
Grønne tunfiskekaker? Jepp! Disse fiskekakene er noe helt annet enn ferske hvite fiskekaker, men de er likevel supergode og fulle av protein og grønnsaker. Skikkelig enkel og billig hverdagsmat. Jeg… Les mer
Lammekoteletter med salsa verde
Nå er det ikke lenge igjen til påske, og jeg lader opp med en vårlig lammeoppskrift. Lammekotelettene er en av mine favorittstrykningsdeler fra lammet. Fettkanten gir kjøttet masse smak! Jeg… Les mer
Mine beste skrei-oppskrifter
Skreisesongen er snart over, så benytt den siste tiden til å spise masse skrei! Her er mine beste skreioppskrifter, med vintips. Sprøstekte skreitunger, grønnkålsnacks og sitronmayo. Skreiceviche. Toscansk bønnegryte med… Les mer
Godfisk: toscansk bønnegryte med pannestekt skrei
Reklame Her er den fjerde og siste skreioppskriften jeg har laget for Godfisk, men flere skreioppskrifter blir det garantert fremover. For en superfisk! Se selve oppskriften nederst i innlegget, og… Les mer
Godfisk: urterisotto med skrei og rødbetchips
Reklame Her kommer den tredje av fire artikler og oppskrifter jeg har laget for Godfisk i forbindelse med skreisesongen som er godt i gang. Siden det er valentinsdagen i dag… Les mer
Godfisk: skreiceviche
Reklame Her kommer skreioppskrift to av fire jeg har laget for godfisk. Gjestene fikk servert litt skreitungesnacks da de ankom, før vi laget en frisk skreiceviche til forrett sammen. Klikk her… Les mer
Klassisk taco i salatblader
Nå på nyåret ønsker mange å spise litt lettere og sunnere mat, så her har jeg laget en litt grønnere vri på den klassiske fredagstacoen, med hjemmelaget salsa og servert… Les mer
Pinnekjøttrester?
Har du pinnekjøttrester etter jula? Da burde du lage denne spicy gryta med pinnekjøtt, linser og masse krydder! Opprinnelig postet etter jul i fjor. Alle bildene er tatt av Anne… Les mer
Lomo saltado
Ukas tirdagsoppskrift på Godt er en peruviansk klassiker med en liten vri. Lomo saltado er en enkel tradisjonell peruviansk kjøttrett. Retten stammer fra det kinesiske kjøkkenet og serveres som regel… Les mer
Viltgryte
Kjøttpai med søtpotetlokk
Dagens oppskrift på Godt er denne digge paien. Det er kanskje ikke en pai i den forstand at det hverken er paibunn eller paideiglokk. Det den derimot har er et… Les mer
Indisk kyllingcurry
Sponsede produkter! Ukas oppskrift fra meg på Godt er indisk kyllingcurry. Det er igrunnen første gang jeg lager indisk helt fra bunn av, med egen currypaste og jeg må si… Les mer