Nå har salatene våre vært i salg hos Den gamle skobutikken i to uker. Det er så gøy å høre at dere går inn og etterspør Chiku-salater. Blir nesten litt… Les mer
En ny æra
Imorgen, mandag, starter en ny æra for firmaet mitt Chikus catering. Vi skal nemlig begynne å levere salater til flere utsalgssteder. Så for første gang blir det mulig for privatpersoner… Les mer
Ella’s kitchen
Alle foto: Håkon Holo Dagset For en liten stund siden hadde jeg en supermorsom dag på jobb. Jeg hadde nemlig blitt spurt om å holde en matpakkeworkshop i samarbeid med… Les mer
Konferanse: Dine grønne matvalg
Foto: Anne Valeur Bærekraft, miljø og helse er viktige tema som opptar mange. Maten vi spiser kan ha en stor innvirkning på både miljøet og helsen. Det er stor enighet… Les mer
Work work work
Hei bloggen. Sorry for at det er så stille her. Eller, skal ikke unnskylde meg. Jobben min kommer alltid først. Men jeg har så mye gøy å skrive om også,… Les mer
Kjøkkenet mitt
Kostholds- og matkurs
Egenreklame Foto: Anne Valeur For sånn ca to uker siden, samme dag som jeg holdt mitt første foredrag, hadde jeg mitt første kurs. Sammen med Sara, som driver bloggen Paleoliv… Les mer
Om prestasjonsangst
Jeg har jo sagt at jeg skal skrive litt mer om gründerlivet her fremover. Så jeg skal skrive litt om hvordan det hele begynte for meg. Men aller først litt… Les mer
Vi ansetter … igjen!
Tiden er inne for å utvide Chikus-teamet, igjen! Vi er nå seks personer som jobber i Chikus catering, med varierende stillingsgrad. Nå for tiden har vi mange forespørsler vi må… Les mer
En dag på jobb
Jeg elsker jobben min. Selv om jeg stooort sett sitter på kontor for tiden er virkelig ingen dager like. I går for eksempel ble stua mi omgjort til et filmstudio,… Les mer
Yogacatering
Foto: Trine Merete Olsen I forrige uke leverte Chikus catering mat til HiYoga, et helt nytt yogasted. Jeg har ikke fått testet det selv enda, men et av mine mål… Les mer
Fenalår fra start til slutt
Pressetur, alle utgifter dekket Foto: Anne Valeur For sånn ca et halvt år siden ble jeg og et knippe andre matbloggere invitert til Nortura sin spekefabrikk på Tynset. For å… Les mer
Terningkast 6!
Inneholder egenreklame I dag våknet jeg opp til en skikkelig bra mail fra forlaget mitt. Boken min, Julies grønne kjøkken, har fått terningkast 6 i Telemarksavisa. Min første sekseranmeldelse! Faktisk… Les mer
Vintertips på Min mote
I dag våknet jeg til tohundre nye følgere på instagram og masse trafikk på bloggen. Så begynte det å tikk inn gratulasjonsmeldinger fordi jeg var på forsiden av VG nett.… Les mer
Bare tre plasser igjen til kurset!
Kurset som Sara og jeg skal holde 11. februar begynner å bli utsolgt. Nå er det bare tre plasser igjen, så vær rask om du vil sikre deg en plass… Les mer
Planer og mål for 2016
Foto: Anne Valeur 2015 var det beste året hittil i mitt liv, og jeg har skrevet en årsoppsummering her. Jeg har ingen grunn til å tro at 2016 skal bli… Les mer
Kokeboktips for et grønt 2016
For en ære å bli anbefalt sammen med alle disse fine veggiskokebøkene på Matmerk sin økologiside! Jeg har både My new Roots, Green Kitchen Travels og Every Day og bruker… Les mer
Årsoppsummering av 2015
Foto: Anne Valeur Som så mange andre tenkte jeg å skrive en liten årsoppsumering fra året som har gått. Først og fremst for å faktisk få oversikt selv over dette… Les mer
Perfekt ribbe og en smart stekeovn
Produktomtale, sponset produkt La meg bare være helt klar, dette innlegget handler om hvordan man enkelt og greit lager perfekt ribbe. Men det er også en produktomtale av en stekeovn… Les mer
Ingefær podcast
Denne uken har jeg gjort noe jeg aldri har gjort før. Nemlig vært gjest i en podcast. Jeg har snakket med Sara som driver paleoliv.no om blant annet: -Bøkene mine:… Les mer