• Kjøp kokebøkene mine
  • Kontakt
  • Om meg
  • (Personvernerklæring)
  • Facebook
  • Pinterest
  • Instagram
  • Email
  • (Personvernerklæring)

Julies Matblogg

  • Forside
  • Mat & drikke
  • Reise
  • Anbefalinger
  • Om meg
  • Kokebøker
  • Kjøp kokebøkene mine
  • Kontakt
  • Om meg
  • (Personvernerklæring)
  • Facebook
  • Pinterest
  • Instagram
  • Email
  • (Personvernerklæring)

Enkel ‘foodprep’ for to digge middager

15. august 2019
Se oppskriften

Den aller beste krabbepastaen

14. juli 2019
krabbepasta bottarga
Se oppskriften

Treretters festmeny på grillen til 17. mai

13. mai 2019
festmeny
Se oppskriften

Iittala Raami

29. april 2019
Iittala Raami
Se oppskriften

Enkel lammestek og verdens beste rødvinssaus

19. april 2019
lammestek
Se oppskriften

Bacalao alla puttanesca

26. februar 2019
bacalao alla puttanesca
Se oppskriften

Rød curry med skrei

26. januar 2019
rød curry med skrei
Se oppskriften

Julebrunch

19. desember 2018
julebrunch
Se oppskriften

Gravlaks med rødbeter og sitrus

8. desember 2018
gravlaks med rødbet
Se oppskriften

Fårikål og bobler

8. oktober 2018
fårikål
Se oppskriften

Hvitvinsbraisert lammeskank med sellerirotmos

2. oktober 2018
lammeskank
Se oppskriften

Pasta med røkelaks

26. september 2018
pasta røkelaks
Se oppskriften

Laks med agurksalat

5. september 2018
laks agurksalat
Se oppskriften

Ceviche med pasjonsfrukt

15. august 2018
ceviche pasjonsfrukt
Se oppskriften

Røkt kolje

21. april 2018
røkt kolje
Se oppskriften

Blåskjell og safran

19. april 2018
blåskjell safran
Se oppskriften

Kje

3. april 2018
kje
Se oppskriften

Gul torskegryte

24. mars 2018
gul torskegryte
Se oppskriften

Fargerik couscous med laks og avokado

14. februar 2018

Tenkte jeg skulle fortelle om en ny jobb jeg har fått. Fremover skal jeg nemlig utvikle oppskrifter for Lerøy. Det passer meg så bra, for da får jeg laget masse… Les mer

Pinnekjøtt

14. desember 2017
pinnekjøtt
Se oppskriften
Eldre innlegg
  • Facebook
  • Pinterest
  • Instagram
  • Email
  • (Personvernerklæring)
  • © Chikus 2018
Til toppen