Fynsk skalldyrpasta

Hei hei fra Julies danske feriekjøkken. Jeg er på Fyn og koser meg glugg ihjel for tida. Som lovet da jeg la ut oppskriften på denne enkle krabbepasten så skulle… Les mer

Laks og Whiskey

Foto: Lena Britt Fredrickson Jobben min er jammen variert. På den første ekte sommerdagen i Oslo var jeg på jobb med Alexander Østli Berg, kaptein på kokkelandslaget og påtroppende kjøkkensjef… Les mer

Ferske sommerruller

Ferske sommerruller er perfekt lett sommermat. De er i motsetning til vårruller ikke frityrstekte. Det som er så fint med denne oppskriften er at du kan bruke dine favorittgrønnsaker. Jeg… Les mer

Lunsjbolle med teriyakilaks

Jeg har begynt med hjemmekontor igjen, og en av de største fordelene (foruten å spare masse penger) er lunsjene. Denne lunsjbollen med ris, grønnsaker og teriyakilaks laget jeg fordi jeg… Les mer

Perfekt pinnekjøtt

I helgen var jeg på Bondens marked på Valkyrie plass. Der luktet det så godt, så jul. Det viste seg å være lukten av nydampet pinnekjøtt. Så det bestemte jeg… Les mer

Enchiladas

Jeg spiser taco ganske ofte, og som regel er det noen rester igjen. Da har jeg begynt å lage enchiladas av det dagen etter. I denne oppskriften, som jeg laget… Les mer

Lam og gresskar

Nå er det sesong for både lam og gresskar, så her kommer oppskriften på en enkel og rask luksushverdagsmiddag. Min favorittstykningsdel på lammet er ytrefileten med fettkant. Det gir kjøttet… Les mer

Dansk flæskestegssandwich

Flæskestegssandwich er en dansk klassiker bestående av blant annet mørt svinekjøtt med sprø svor, rødkål og sylteagurk. Jeg har laget en variant med vanlig ribbe, men stort sett blir flæskestegssandwich… Les mer